Bosna i Hercegovina
    |         |    

Avon kao poslodavacAvon je, kao jedna od vodećih svjetskih kompanija u direktnoj prodaji kozmetike, prisutna na svim kontinentima, u preko 100 država, sa čak 6,4 miliona Članova Kluba čiji broj kontinuirano raste zahvaljujući viziji koju smo postavili kao izazov: biti kompanija koja svojim proizvodima i uslugama najbolje zadovoljava potrebe ličnog ostvarenja svake žene.

Da bismo ostvarili ciljeve, predani smo najvišim vrijednostima koje čine osnovu svake naše djelatnosti i poslovanja: povjerenje, poštovanje, vjera, skromnost i integritet. Uz proizvode visoke vrijednosti i kvalitete kojima zadovoljavamo potrebe žena svih dobnih grupa širom svijeta, Avon također nudi i odlične mogućnosti zarade i ostvarenja vlastite karijere unutar same kompanije. Upravo zato su zaposlenici, saradnici i predstavnici naša najveća vrijednost.

Kroz kontinuirani sistem usavršavanja, motivisanja i nagrađivanja zaposlenika, te uz dinamične i inovativne procese, Avon je postao atraktivno i traženo poslovno okruženje. Svojim zaposlenicima pružamo mogućnost vlastitog odabira i jednakih mogućnosti napredovanja. U radnom okruženju cijenimo raznolikost i podupiremo zaposlenike pri očuvanju ravnoteže izmedu posla i privatnog života.

Ukoliko smatrate da bi ste se svojim sposobnostima, interesom i radnom etikom uklopili u našu dinamičnu poslovnu okolinu, pošaljite nam svoj CV na e-mail adresu u nastavku. Avon će vas kontaktirati u slučaju potrebe za zapošljavanjem.


Slobodna radna mjesta
Tražite posao