Avon Logo
Gel finish


Pogledajte BROŠURU kampanje, ili se UČLANITE BESPLATNO!


celulit celulit celulit celulit
COOLING TONE STRETCH MARK 24 CELLU BREAK 5D BUST CONTOUR
Anticelulitni gel sa efektom hladenja Losion protiv strija Napredni anticelulitni tretman Čvršće i oblikovanije grudiŽeliš li se riješiti celulita? Djeluj proaktivno!

Kako se uspješno izboriti sa celulitom? Jesi li sve isprobala i izgubila nadu? Imamo djelotvorno rješenje za tebe! Kombinacija zdrave prehrane i intenzivnih vježbi svaki dan je garancija za primjetne rezultate!

Samo operacija? Nije istina! Postoje bolja rješenja za borbu protiv celulita!

Anticelulitna mezoterapija je tretman za osobe koje su već probale razne metode, no bez uspjeha. Iako je tretman efektivan, prilično je bolan, pa je korištenje anestezije neophodno. Svakih nekoliko centimetara, koža se probija iglama i injektiraju se supstance koje pospješuju otklanjanje masnoća iz ćelija, čineći kožu njegovanom i jačom.

Ovo zvuči odlično, i vjerovatno bi i uzela u obzir da procedura nije toliko složena: ujed komarca je neugodan, a da ne pominjemo višestruke ubode iglom. Pored toga, cijena je značajan faktor i uveliko se povećava jer tretman treba ponoviti po nekoliko puta za optimalne rezultate. Da li ovo znači da si izgubila borbu sa celulitom? Naravno da nisi! Pored mezoterapije, postoje i druga efektivna rješenja koja pospješuju otklanjanje masnoća u ćelijama do 3 puta brže od proizvoda koje si probala do sada.

Bezbolno, brzo i ugodno!

Avon je kreirao proizvod inspirisan mezoterapijom – Solutions Cellu Break 5D losion protiv celulita, umanjuje vidljivost naprednog celulita i sprječava širenje celulita. Primjetit ćeš rezultate već nakon 3 sedmice, što je brže od mezoterapijskog tretmana koji se treba ponoviti 3 do 4 puta svakih 10 do 14 dana. Krema sadrži koncentrisani Multiactive kompleks koji djeluje poput mezoterapije.

Napad na celulit!

Možeš povećati efektivnost kreme korištenjem masažera za tijelo za još veću elastičnost i čvrstoću. Masaža se preporučava i poslije operacije, tokom tuširanja ili na suhu kožu.

Vitak izgled u 4 sedmice

Ako želiš vitak izgled i brže rezultate, probaj proizvode koji djeluju poput liposukcije. Solutions Thermal gel protiv celulita zagrijava kožu i ubrzava proces mršanja za vitak izgled, zategnutu kožu i umanjenu vidljivost celulita. Krema sadrži napredni Thermaburn kompleks sa L-karnitinom, sastojkom koji stimuliše rad metabolizma ćelije.

Vježbaj 15 minuta dnevno!

Uštedila si vremena i novca koristeći anticelulitne proizvode umjesto hirurških tretmana. Bravo! Nema izgovora za preskakanje 15-20 minuta intenzivne vježbe ili aktivnosti jednom dnevno. Možeš vježbati i kod kuće, nije neophodan odlazak u teretanu. Ako želiš nešto više, teretana je super opcija! Bilo kakva fizička aktivnost pospješuje djelovanje i efektivnost proizvoda.

Anticelulitna dijeta

Obrati pažnju na svoju dijetu. Uključi namirnice koje olakšavaju borbu protiv celulita. Dijeta treba sadržavati namirnice bogate vitaminom C koji je odgovoran za čišćenje organizma, vlakna – poput peciva od cijelog zrna, mahuna, brokula sa lipoičnom kiselinom što reguliše proizvodnju kolagena u koži, cvekla sa likopenom stimuliše cirkulaciju i sprječava zadržavanje vode u organizmu. Jaja i grah su također 2 vrlo korisne namirnice zbog svojih nutritivnih vrijednosti. Sadrže A, B, C, D, E i K vitamine, kao i foličnu kiselinu. Banane su bogat izvor kalija što pospješuje cirkulaciju, što ujedno uključuje šparoge i kurkumu koji funkcionišu slično.

Prije svega – pij puno vode. Hidriranost je ključ u borbi protiv celulita. Ovog puta ćeš uspjeti!